perjantai 3. kesäkuuta 2011

Piikikkäät poikaset ja punainen kuningatar

Nappasinpa Absolutely Whiten blogista toisenkin kuvahaasteen, johon tykästyin tämänviikkoisen aiheen takia. Makroviikot-otsikolla kulkevassa haasteessa on tarkoitus kuvata joka viikko jotakin vaihtuvalla otsikolla -läheltä ja yksityiskohtaisesti. Tällä viikolla teemana on Kukka tai sen osa, ja mikä olisikaan sopivampaa minulle, joka muutenkin tuijottelen kasvien kasvamista ja uusien lehtien ilmestymistä metsiin ja kukkaruukkuihin.
Haastesivu löytyy siis täältä.




Pikkuruiset kaktuksenpoikaset tulivat viime viikolla salamatkustajina mieheni sisaren antaman viherkasvin suojissa. Ne asettuivat omiin ruukkuihinsa ja ahmivat nyt auringonvaloa keittiön ikkunalaudalla. Toivottavasti innostuvat ja vihertyvät.
Pelargonia on saatu keväällä mummolasta, kuten perinteet vaativat. Se asustaa sisarensa kanssa parvekkeella ja on alun vaikeuksien jälkeen hyväksynyt ei-maailman-valoisimman paikkansa.

4 kommenttia:

  1. "Kaktuksesi" on varmasti Aloe, mainio auringon polttamaan ihoon ja pieniin haavoihin. Kiva, kun hyppäsit mukaan, varo jäämästä kiikkiin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista, jotain aloe-tyylisiä nuo näyttävät nolevan kun googletin...

    VastaaPoista
  3. Sieltä sitä uutta elämää tulee mullasta..! :) Tervetuloa mukaan! Laitan kommentin nyt eri blogista, kun sinulla ei ollut Name/URL -vaihtoehtoa.

    VastaaPoista